Perlivka od Kamila Prokeše – Jediné a první víno na trhu, které neobsahuje perlení z ropy.

Patent, který vymysleli v Lednici na přírodní CO2 - Perlivka od Kamila Prokeše – Jediné a první víno na trhu, které neobsahuje perlení z ropy.

Tato Perlivka Mulleru thurgau a Muškátu moravského je unikátní perlivé víno, které je sycené kvasným oxidem uhličitým. Toto kvasné CO2 pochází přímo z kvasícího moštu, tedy z primární fermentace ( prvního kvašení ) a je zachyceno a stlačeno do tlakové nádoby. Takto uchované CO2 lze použít například na sycení vína anebo také vody. Hlavní výhody jsou, že se jedná o přírodní CO2 a taktéž obsahuje kvasné aromatické látky, kterými jsou při sycení jak víno tak i voda obohaceny.

	Bublejte s námi „nejen" teplými, letními večery mezi moravskými vinohrady.

Bublejte s námi „nejen" teplými, letními večery mezi moravskými vinohrady.

Vybrali jsme pro vás bedýnku šesti lahví, které zaručeně osvěží a provede Vás mezi jednotlivými rukopisy našich vinařů.

Perlivka od Kamila Prokeše – Jediné a první víno na trhu, které neobsahuje perlení z ropy.

Perlivka od Kamila Prokeše – Jediné a první víno na trhu, které neobsahuje perlení z ropy.

Tato Perlivka Mulleru thurgau a Muškátu moravského je unikátní perlivé víno, které je sycené kvasným oxidem uhličitým.

Představujeme vlastní vína Mendelovy university – jmenují se po titulech.

Představujeme vlastní vína Mendelovy university – jmenují se po titulech.

Student, Doctor a taky Professor jsou tři nové názvy vín, která vznikají v univerzitním vinařství v Lednici na jihu Moravy. Připravují je tam studenti a akademici Mendelovy univerzity.